“Good content isn’t about good storytelling.
It’s about telling a true story well.”

…want échte verhalen zijn en raken het hart van jouw doelgroep.

We nemen je graag even (kort) mee in het proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je kiest voor een website of webshop van Merk Meester.

1 01/ 1

Wat gaan we uitstralen? Wat zijn de diensten (en producten)? Hoe om te gaan met koppelverkoop en hoe moeten we die aan de man brengen? Wie is de doelgroep en welke media-uitingen hebben we hiervoor allemaal nodig?

2 02/ 2

Het is van belang om te weten wie je klant is. Hoe ze leven, wie zijn ze, wat vinden ze leuk, hoe ziet hun dagelijks leven eruit, wat is hun werksituatie, etc… Door dit in kaart te brengen kunnen we de campagne afstemmen op de doelgroep(en). Het voordeel hiervan is dat we niet met hagel gaan schieten, maar erg gericht kunnen targetten.

3 03/ 3

Zodra we antwoord op deze vragen hebben, gaan we aan de slag met een concept voor de campagne. Middels foamboards en/of digitaal zullen we je meenemen in het verhaal van de campagne. Hierin komt naar voren hoe wij de fotografie zien, hoe we de vormgeving als totaalplaatje voor ons zien en welke grafische elementen we kunnen inzetten.

4 04/ 4

Wanneer de vormgeving helemaal is afgestemd op jouw wensen (en minstens net zo belangrijk: de doelgroep), gaan we aan de slag met de uitwerking van de campagne in de verschillende benodigde middelen, zoals website, social media uitingen, advertenties en (veel) meer.

Voorbeelden

Bekijk hieronder een greep uit de campagnes die wij voor onze klanten realiseerden. Nog meer zien? Ga dan naar onze cases pagina, daar vind je een overzicht van de meest recente cases.

En de resultaten dan?

Om het succes van jouw campagne te meten zijn er diverse (online) meetmethodes beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan website statistieken of het klikgedrag van bezoekers). We helpen je graag om deze op een zo effectief mogelijke manier in te richten, zodat je het succes van de campagne ook kunt terugzien in harde cijfers (zoals website bezoeken, offerte aanvragen of sales).