“Marketing is too important to be left
to the marketing department.”

…hoogste tijd dus voor een frisse blik op jouw marketingstrategie.

We nemen je graag even (kort) mee in het proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je kiest voor offline marketing via Merk Meester.

1 01/ 1

De klant vraagt om een offline product. Kan zijn een brochure, advertentie of bv belettering. Wij willen voordat we beginnen eerst weten waarom dit nodig is. Zodat de de inhoud kunnen vertalen naar de boodschap van de klant.

2 02/ 2

Nadat duidelijk is geworden voor wie het bedoeld is en wat het doel van de klant is kunnen de vormgevers aan de slag. Doordat we onze klanten goed kennen en de debriefings helder zijn kunnen zij direct aan de slag. Het design wordt voordat het in productie gaat eerst in proef gemaild of anders gepresenteerd. Daarna gaat het na de eventuele correctie in productie.

3 03/ 3

Het design wordt voordat het in productie gaat eerst in proef gemaild of anders gepresenteerd. De klant krijgt de mogelijkheid om te reageren en aanvullingen of aanpassingen door te geven zodat dit meteen doorgevoerd kan worden. Daarna gaat het na de deze eventuele correctie in productie.

4 04/ 4

Afhankelijk of de klant zelf zijn of haar producent heeft leveren wij een drukwerk geschikt bestand aan. Voor sommige klanten verzorgen wij het drukwerk zodat ze hier geen omkijken naar hebben. Andere klanten verzorgen dit zelf. Beide is voor ons bespreekbaar. Zolang het resultaat maar 'shined'!

Voorbeelden

Bekijk hieronder een aantal websites die wij voor onze klanten realiseerden. Nog meer zien? Ga dan naar onze cases pagina, daar vind je een overzicht van de meest recente websites en webshops.

Oké, maar online dan?

In deze tijd komt het steeds minder voor dat er enkel offline marketing wordt toegepast. Steeds vaker helpen wij klanten met zogenaamde cross-mediale campagnes, waarbij online en offline uitingen elkaar aanvullen en versterken. Het grote voordeel is dat je het bereik vergroot en jouw doelgroep op meerdere plekken kunt voorzien van jouw boodschap.