“Websites promote you 24/7.
No employee will do that.”

…en laten we eerlijk wezen: wie wil nu niet 24/7 gepromoot worden?

We nemen je graag even (kort) mee in het proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je kiest voor een website of webshop van Merk Meester.

1 01/ 1

We beginnen altijd met het bepalen van de wensen en functionaliteiten. Van basis tot volledig maatwerk, voor ons is alles mogelijk. Hierbij is onze basis altijd een volledig maatwerk WordPress omgeving.

2 02/ 2

Nadat we weten wat jij nodig hebt om online te knallen, gaan we dat uittekenen in een zogenaamd wireframe. In dit wireframe bepalen we welke elementen op welke plekken komen, zodat de bezoeker gemakkelijk door jouw website kan navigeren.

3 03/ 3

Nadat we samen het wireframe hebben besproken, gaan we los met de vormgeving van de website en geven we het geheel een super gave look, die helemaal afgestemd is op het imago van jouw merk of bedrijf.

4 04/ 4

Nadat jij het volledige design hebt gezien en akkoord hebt gegeven, gaan we aan de slag om het geheel om te toveren tot een werkende WordPress website. Uiteraard zorgen wij hierbij dat 'ie perfect werkt op alle verschillende apparaten (zoals laptops, tablets en mobiele telefoons).

5 05/ 5

Nadat wij klaar zijn met het bouwen van jouw website, kun jij zelf aan de slag met ons super eenvoudige blokken systeem. Daarmee zet je binnen no-time jouw content in de website. Zit je krap in de tijd of vind je dat toch een beetje eng? Wij kunnen dit ook voor je doen!

Voorbeelden

Bekijk hieronder een aantal websites die wij voor onze klanten realiseerden. Nog meer zien? Ga dan naar onze cases pagina, daar vind je een overzicht van de meest recente websites en webshops.

En vindbaarheid dan?

Natuurlijk is het proces niet afgerond wanneer wij de website opleveren. Want een website hebben is niet genoeg, je moet natuurlijk ook vindbaar zijn (bijvoorbeeld via Google of andere zoekmachines). Ook daarmee kunnen wij uiteraard helpen met onze digital marketing diensten. Zo zorgen we niet alleen dat jouw website er gaaf uitziet, maar ook goed vindbaar is én bezoekers aanzet tot actie!