“Meedenken en een flinke dosis creativiteit zorgde voor een top samenwerking!”

Joy and laughter... Onze plezierige samenwerking met Merk Meester was eigenlijk precies wat we er van hadden verwacht. De complete branding van ons bedrijf hebben we bij ze neergelegd en samen met hen en een flink pak humor, zijn we tot een eindresultaat gekomen waar we super tevreden mee zijn! Een creatief bureau waar je dus blij van wordt!

“Wat we wilden uitstralen naar onze klanten en met welk imago, dat begrepen zij nou echt!”

Refreshment... Van logo tot website... over elk detail is nagedacht. Kleuren zijn bewust gekozen, lettertype is afgestemd op de huisstijl. Fotografie en film, niks was te gek en het ene creatieve idee werd opgevolgd door de andere. Wat wij ook heel belangrijk vonden is dat het hele traject soepel en transparant is verlopen. Weten waar je aan toe bent, is wel zo fijn!

Wij werken voor

Voor o.a. deze klanten maken we erg gave dingen. Je kunt ons telefonisch bereiken via ons telefoonnummer 0341-72 24 11 of gebruik de email, dat kan via: hello@merkmeester.nl als je hier ook tussen wilt staan.

“Een mix van innovatie en creativiteit, maakten het project tot een succes!”

Down Hill... een begrip in onze branche. Hoe gaaf is het dan, als je dat ook op die manier in je website kan laten terug komen. Een dynamische website noemden ze dat bij Merk Meester. Zodra je bij ons op de website komt is het een beleving op zich! Super als je begrepen wordt en het eindresultaat boven verwachting is!

“Nieuw product, nieuw concept... zoveel ideeën. Merk Meester heeft deze exact weten te vertalen!”

New beginning... Een nieuw product op de markt brengen is al spannend genoeg. De juiste partij zien te vinden die jouw ideeën kan vertalen naar een nieuw logo en website is niet minder spannend. Gelukkig heb ik in Merk Meester een betrouwbare partij gevonden, die aanvoelde waar ik naar op zoek was. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het wilde. Veluwse koffie is dan ook een begrip op de Veluwe geworden!