Relevante creativiteit

Reclame en Internet zijn twee vakken welke sterk in beweging zijn. Het kan vandaag de dag niet meer om alleen ‘een bureau van creativiteit’ te zijn. Merk Meester helpt dan ook zijn klanten allereerst het maximale uit een strategie te halen en meteen een campagne te ontwikkelen.

fingerlicking marketing

Hoe werkt marketing nu eigenlijk? Welke ingrediënten kun je het beste gebruiken? Ronald en Annemieke laten je graag zien hoe wij dat doen! Are you ready for some fingerlicking marketing?

We nemen je graag even mee in de wereld van Merk Meester. We leggen onze werkwijze stap voor stap even uit. Zo is het makkelijk te volgen en nemen we je mee.

1 01/ 1

Voordat we voor jou aan de slag kunnen, gaan we altijd eerst terug naar basis. Dus niet als een kip zonder kop aan de slag, maar eerst luisteren naar wat jij wilt (en stiekem luisteren we ook naar de dingen die juist niet gezegd worden en soms net zo belangrijk zijn).

2 02/ 2

We analyseren het gesprek en stellen samen met jou doelen en voorwaarden voor de opdracht op. Daarbij proberen we altijd te kijken naar wat de stip aan de horizon is. Immers: alles wat wij doen draagt bij om die stip te (helpen) bereiken.

3 03/ 3

Dan is het aan ons om los te gaan en een voorstel te maken. We bekijken de klanten middels een klantenprofilering en laten met verschillende uitingen zien wat we voor ogen hebben. Denk aan de strategie, de tone-of-voice, beelden en grafische voorstellen.

4 04/ 4

We zijn dol op feedback, want wij doen het niet alleen. Samenwerken betekent ook samen kijken naar wat er nóg beter of passender kan. Uiteraard adviseren wij hierbij wel vanuit onze expertise, want het resultaat staat voorop.

5 05/ 5

En dan zijn we klaar, tijd voor happy faces! Maar daarmee zijn we natuurlijk nog niet helemaal klaar. Ook monitoring, bijsturen en aanvullen waar nodig is, is bij ons vanzelfsprekend. Zo zorgen we dat jij jouw happy face blijft houden!

1

Het vaderfiguur / Ronald

Mede-oprichter en eigenaar Ronald (alias de Grote Leider) zorgt als een echte vader voor zijn Merk Meester familie. Ronald is de man achter de Sterk Merk sessies en spart met ondernemers over hun marketing.

2

cijferkoning / Ernst

Mister Google, oftewel Ernst, zorgt bij Merk Meester dat klanten met een goed gevoel de juiste keuzes kunnen maken als het gaat om online marketing. Hij tovert met cijfers als ROI, CPA en CPC. Yeah baby!

3

De Big sister / Michelle

Als senior vormgever is Michelle de grote zus in het gezin. Een tikje eigenwijs, maar altijd bereidt om te luisteren. Ze weet je letterlijk elke keer weer te verrassen met een geweldig ontwerp.

4

Ons Moeke / Annemieke

Wat moeten we zonder onze moeder Annemieke? Ze is de stem van de zaak, zorgt altijd dat het gezellig is en dat de administratie helemaal op orde is. Soms zeurt ze een beetje, maar zo zijn moeders nu eenmaal.

5

De computernerd / Christiaan

Een grote mond en altijd kritisch, maar ook altijd bereid om te helpen waar nodig. Dat is Christiaan. Als programmeur verzorgt hij de bouw van alle websites en webshops en zorgt dat klanten zorgeloos aan de slag kunnen.

6

Mister Duracell / Jan

Hij gaat maar door. Heb je wat nodig? Jan pakt het op. Zijn designs met het oog op het doel zorgen ervoor dat hij zonder problemen de vraag vertaalt naar een kick-ass ontwerp. Stoppen kan hij niet!

7

Super stagiair / Fleur

Een stagiaire die echt alles wil weten. Zo leergierig maak je ze zelden mee, heerlijk! Ze pakt alles snel op, het maakt haar niet wat. Deze meid komt er zeker wel!

?

vacature / Jij?!

We zoeken iemand waarmee Christiaan kan sparren en die hem ondersteunt in de bouw van websites en webshops. Ben jij frontend developer met WordPress kennis? Join the family!

Meet
our family

Klinkt goed?

Wanneer dit je aanspreekt maken we graag een afspraak met je. Laat ons je verhaal horen en wij geven direct advies en kijken naar de mogelijkheden (en stiekem ook naar de valkuilen).