Duidelijke doelstellingen, met korte termijn successen en lange termijn rendementen, zijn het uitgangspunt in onze strategische Roadmap to success. Merk Meester gelooft sterk in het creëren van synergie tussen de marketingactiviteiten van merken om (zakelijk) consumenten te verbinden en de ambities te realiseren. Wij zijn merk meester, een ‘creative’ én een ‘digital bureau’. Wij helpen sterke imago’s te creëren door data, creatie en strategie te mixen.

Relevante creativiteit

Reclame en Internet zijn twee vakken welke sterk in beweging zijn. Het kan vandaag de dag niet meer om alleen ‘een bureau van creativiteit’ te zijn. Merk Meester helpt dan ook zijn klanten allereerst het maximale uit een strategie te halen en meteen een campagne te ontwikkelen.

1

Het vaderfiguur / Ronald

Mede-oprichter en eigenaar Ronald (alias de Grote Leider) zorgt als een echte vader voor zijn Merk Meester familie. Ronald is de man achter de Sterk Merk sessies en spart met ondernemers over hun marketing.

2

cijferkoning / Ernst

Mister Google, oftewel Ernst, zorgt bij Merk Meester dat klanten met een goed gevoel de juiste keuzes kunnen maken als het gaat om online marketing. Hij tovert met cijfers als ROI, CPA en CPC. Yeah baby!

3

De Big sister / Michelle

Als senior vormgever is Michelle de grote zus in het gezin. Een tikje eigenwijs, maar altijd bereidt om te luisteren. Ze weet je letterlijk elke keer weer te verrassen met een geweldig ontwerp.

4

Ons Moeke / Annemieke

Wat moeten we zonder onze moeder Annemieke? Ze is de stem van de zaak, zorgt altijd dat het gezellig is en dat de administratie helemaal op orde is. Soms zeurt ze een beetje, maar zo zijn moeders nu eenmaal.

5

De computernerd / Christiaan

Een grote mond en altijd kritisch, maar ook altijd bereid om te helpen waar nodig. Dat is Christiaan. Als programmeur verzorgt hij de bouw van alle websites en webshops en zorgt dat klanten zorgeloos aan de slag kunnen.

6

Mister Duracell / Jan

Hij gaat maar door. Heb je wat nodig? Jan pakt het op. Zijn designs met het oog op het doel zorgen ervoor dat hij zonder problemen de vraag vertaalt naar een kick-ass ontwerp. Stoppen kan hij niet!

7

Super stagiair / Fleur

Een stagiaire die echt alles wil weten. Zo leergierig maak je ze zelden mee, heerlijk! Ze pakt alles snel op, het maakt haar niet wat. Deze meid komt er zeker wel!

?

vacature / Jij?!

We zoeken iemand waarmee Christiaan kan sparren en die hem ondersteunt in de bouw van websites en webshops. Ben jij frontend developer met WordPress kennis? Join the family!

Meet
our family

Klinkt goed?

Wanneer dit je aanspreekt maken we graag een afspraak met je. Laat ons je verhaal horen en wij geven direct advies en kijken naar de mogelijkheden (en stiekem ook naar de valkuilen).