Waarom een open sollicitatie

Open solliciteren betekent dat je ‘ongevraagd’ solliciteert. Je reageert dus niet op een advertentie of een openstaande vacature. Op die manier proberen een baan te vinden lijkt misschien op zoeken naar een speld in een hooiberg. Toch is dat niet waar. Een open sollicitatie kan een sterk wapen zijn als je het goed aanpakt. Ongeveer 20% van de openstaande functies wordt zo ingevuld.

Wat wij van jou verwachten:

Staat dé vacature voor jou er niet bij? En ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden van werken bij Merk Meester? Stuur jouw cv en motivatie dan door via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

“Talk is cheap.
Show me some design or code.”

…dus waar wacht je op? Solliciteer nu!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1

Het vaderfiguur / Ronald

Mede-oprichter en eigenaar Ronald (alias de Grote Leider) zorgt als een echte vader voor zijn Merk Meester familie. Ronald is de man achter de Sterk Merk sessies en spart met ondernemers over hun marketing.

2

cijferkoning / Ernst

Mister Google, oftewel Ernst, zorgt bij Merk Meester dat klanten met een goed gevoel de juiste keuzes kunnen maken als het gaat om online marketing. Hij tovert met cijfers als ROI, CPA en CPC. Yea, baby!

3

De big sister / Michelle

Als senior vormgever is Michelle de grote zus in het gezin. Een tikje eigenwijs maar altijd bereid om te luisteren en ze weet je letterlijk elke keer weer te verrassen met een geweldig ontwerp.

4

Ons Moeke / Annemieke

Wat moeten we zonder onze moeder Annemieke? Ze is de stem van de zaak, zorgt altijd dat het gezellig is en dat de administratie helemaal op orde is. En soms zeurt ze een beetje, maar zo zijn moeders nu eenmaal.

5

De computernerd / Christiaan

Een (te) grote mond en altijd (te) kritisch, maar ook altijd bereid om te helpen waar nodig. Dat is Christiaan. Als programmeur verzorgt hij de bouw van alle websites en webshops en zorgt dat klanten zorgeloos aan de slag kunnen.

6

Mister Duracell / Jan

Hij gaat maar door. Heb je wat nodig? Jan pakt het op. Zijn designs met het oog op het doel zorgen ervoor dat hij zonder problemen de vraag vertaalt naar een kick-ass ontwerp. Stoppen kan hij niet!

7

Super stagiair / Fleur

Een stagiaire die echt alles wil weten. Zo leergierig maak je ze zelden mee, heerlijk! Ze pakt alles snel op, het maakt haar niet wat. Deze meid komt er zeker wel!

?

vacature / Jij?!

We zoeken iemand waarmee Christiaan kan sparren en die hem ondersteunt in de bouw van websites en webshops. Ben jij frontend developer met WordPress kennis? Join the family!

Meet
our family