stap voor stap

We nemen je graag even mee in de wereld van Merk Meester. We leggen onze werkwijze stap voor stap even uit. Zo is het makkelijk te volgen en nemen we je mee. In welke stap u ook instapt wij zorgen voor het gewenste resultaat.

1 01/ 1

Voordat we voor jou aan de slag kunnen, gaan we altijd eerst terug naar basis. Dus niet als een kip zonder kop aan de slag, maar eerst luisteren naar wat jij wilt (en stiekem luisteren we ook naar de dingen die juist niet gezegd worden en soms net zo belangrijk zijn).

2 02/ 2

We analyseren het gesprek en stellen samen met jou doelen en voorwaarden voor de opdracht op. Daarbij proberen we altijd te kijken naar wat de stip aan de horizon is. Immers: alles wat wij doen draagt bij om die stip te (helpen) bereiken.

3 03/ 3

Dan is het aan ons om los te gaan en een voorstel te maken. We bekijken de klanten middels een klantenprofilering en laten met verschillende uitingen zien wat we voor ogen hebben. Denk aan de strategie, de tone-of-voice, beelden en grafische voorstellen.

4 04/ 4

We zijn dol op feedback, want wij doen het niet alleen. Samenwerken betekent ook samen kijken naar wat er nóg beter of passender kan. Uiteraard adviseren wij hierbij wel vanuit onze expertise, want het resultaat staat voorop.

5 05/ 5

En dan zijn we klaar, tijd voor happy faces! Maar daarmee zijn we natuurlijk nog niet helemaal klaar. Ook monitoring, bijsturen en aanvullen waar nodig is, is bij ons vanzelfsprekend. Zo zorgen we dat jij jouw happy face blijft houden!

Klinkt goed?

Wanneer dit je aanspreekt maken we graag een afspraak met je. Laat ons je verhaal horen en wij geven direct advies en kijken naar de mogelijkheden (en stiekem ook naar de valkuilen).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.